Iet Langeveld (1965) beeldend kunstenaar.

telefoon: 06-40084614

mail: iet.langeveld@gmail.com

2021: Genomineerd voor De Nederlandse Portretprijs en aansluitend geëxposeerd in Slot Zeist.

2020: Expositie 'Bekende en Onbekende Lissers 2.0' te Lisse.

2019: Genomineerd voor de Nederlandse Portretprijs en aansluitend geëxposeerd in Slot Zeist.

2017: Genomineerd voor De Nederlandse Portretprijs en aansluitend geexposeerd in Paleis Soestdijk samen met de andere genomineerden.

2016: Deelname aan het Weekend van het Portret te Amsterdam.

2014-2015: Realisatie & expositie van 'Bekende en Onbekende Lissers';  een serie inwoners van Lisse, bekend en onbekend, en wellicht nu iets bekender.

2014: Portret van Koning Willem Alexander geschilderd, waarna dat werd aangekocht door Kasteel Keukenhof te Lisse.

2013: 'ART IN THE FIELDS': Co-produktie met Wout Ruigrok. initiatief, productie en realisatie van 9 grote houten panelen geplaatst in het bloembollenland. Kunst in het veld! Te zien vanaf 15 maart 2013 - 25 mei 2013 aan de Stationsweg te Lisse. 

2012: samen met Wout Ruigrok heeft zij 'Broadland' gerealiseerd, in opdracht van de internationale bloemententoonstelling de Keukenhof te Lisse. (zie ook de informatiepagina BROADLAND).

2011: genomineerd bij Zomerexpo met het schilderij 'Couch Potato I' (portretten), zie ook www.zomerexpo.nl

2010-heden: schilderdocente in Plan4 te Lisse, schildercursussen en workshops. begeleidster bij incidentele projecten.

2008: deelneemster aan het tv-programma 'sterren op het doek'  van omroep MAX, uitzending 10 juli 2008.

Ik schilder vrij werk en portretten in opdracht. Ook kunt u mij inhuren om op een feest, reunie of wat voor gelegenheid dan ook uw gasten te portretteren.

Bent u geinteresseerd in een van mijn schilderijen of wilt u informatie over een geschilderd portret? Zie hiernaast 'opdracht' of neem vrijblijvend contact op: via het envelopje op elke pagina kunt u mij een bericht sturen, of bel even: telefoon 06-40084614.

***

In opdracht schilder ik voor u een exclusief geboorte- of zwangerschaps-schilderij, jubileum-portret of zomaar een uitnodiging voor uw feest. daarbij hou ik sterk rekening met uw wensen en voorkeuren qua kleur etc. Het schilderij kunt u gebruiken voor een bijzondere en originele uitnodiging. 

Tevens is het mogelijk dat ik deze kaartjes voor u vorm geef, en/of u daarin adviseer. Uiteraard blijft het schilderij in uw bezit en verkrijgt u alle copyright hierover.

***

OP ALLE GETOONDE WERKEN ZIT COPYRIGHT! duplicatie is niet toegestaan, tenzij er overleg is geweest en ik er accoord mee ben.